All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Projecten

Willemll Passage Tilburg

De Spoorzone Tilburg: een 75 hectare groot gebied midden in de stad, aan het spoor en het station. Een gebied dat in trek is. Bij jong en oud, starters en oude rotten, levensgenieters en waaghalzen. Kenmerken: trots, toekomst, mix, wow en lef. 

Sinds 2016 verbindt de Willem II-passage de noord- en zuidzijde van de Spoorzone met elkaar. De  passage is toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Deze verbindingsroute vormt het kloppend hart van de stad.  De Gemeente Tilburg heeft MSC gevraagd een plan te ontwikkelen voor de Willem II Passage. Een nieuw uitdagend concept waarin zintuigen van de voorbijgangers worden aangesproken op basis van de uitgangspunten van de Spoorzone: trots, toekomst, mix, wow en lef.

RET PROJECT ROTTERDAM CS

In opdracht van de RET heeft Multi Sensory Concepts voor Rotterdam CS een totaalbelevings-concept (corporate geur, licht, muziek, visuals) ontwikkeld en gerealiseerd. Museum Boijmans van Beuningen heeft de visuele aankleding verzorgd. Het concept bleek zo succesvol dat RET besloot dit concept te implementeren op al haar stations.

Het succesvolle concept kreeg veel positieve media-aandacht op TV & radio (NOS & RTL-journaal), in dagbladen (NRC, De Telegraaf) en verschillende magazines, w.o. Linda.

ALMERE PARKWIJK I.O.V. DE GEMEENTE ALMERE

Totaalbeleving in steden en dorpen draagt bij aan het verbeteren van het woon- en werkgenot. Bewoners, ondernemers en bezoekers voelen zich prettiger. De veiligheid(sbeleving) neemt toe. Totaalbeleving is essentieel voor city marketing: een onderscheidende en positieve stadsbeleving draagt aantoonbaar bij aan de lokale economie. Door bewoners, organisaties en ondernemers te betrekken bij de ontwikkeling van een concept voor totaalbeleving, draagt totaalbeleving ook bij aan meer samenhang in een buurt of stad. Vanuit een ander perspectief geldt bovenstaande ook voor recreatiegebieden.

STATION DEN HAAG HS NS/PRORAIL

Totaalbeleving in en om knooppunten van openbaar vervoer en in de voertuigen zelf zorgt voor meer veiligheid, meer klantloyaliteit en hogere medewerkers-tevredenheid. Het wachten op de aansluiting wordt positiever beleefd. Het reizen met het openbaar vervoer wordt aantrekkelijker.