All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Oprichter
Maarten Hardveldt

Maarten Hartveldt is een veelgevraagd belevingsregisseur en is lid van het Landelijk Expertiseteam Veiligheidsperceptie. Zijn werkterrein omvat o.a. stations, ziekenhuizen, alzheimer-instellingen, themaparken en citybranding. In opdracht van overheden (ministeries, provincies, gemeenten) en grote organisaties (NS, ProRail, RET, GVB en Arriva) ontwikkelt hij multi-zintuiglijke belevingsconcepten en ziet toe op de uitvoering. De resultaten van zijn werk blijven niet bepaald onopgemerkt vanwege de behaalde resultaten. In 2010 ontving hij de Innovatieprijs Veiligheid van het Ministerie van BZK voor het kinderproject ‘Rudolphs Muziekboek’ en verbond ook de Verenigde Naties haar naam aan dit kinderproject. Hartveldt bereikt jaarlijks een miljoenenpubliek met zowel muziek (ruim 10 miljoen bezoekers van themaparken) als reizigers die gebruik maken van het openbaar vervoer.

Hartveldt is van oorsprong componist (o.a. filmmuziek) en muziekproducer (artistiek en budgettair eindverantwoordelijke van muziekprodukties). In de loop der jaren ontving hij talloze internationale filmmuziekprijzen en een Edison Klassiek. Hartveldt werkte/werkt mee aan diverse wetenschappelijke onderzoeken die ofwel een link hebben met muziek ofwel met totaalbeleving en is een expert in het omzetten van de door een opdrachtgever gewenste beleving in een tastbaar multisensorisch concept. Hij creëert van ruimtes belevingscentra door de juiste combinatie van zintuigelijke prikkelingen.