All You Need
In One Single
Theme.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat
Search here:
Missie

Multi Sensory Concepts ontwikkelt concepten van totaalbeleving. De concepten van Multi Sensory Concepts zijn toepasbaar op alle organisaties en locaties waar mensen zijn.

Multi Sensory Concepts zorgt ervoor dat mensen zich prettiger en veiliger voelen in de omgeving waarin ze verblijven. En dat doen we door ruimtes in te richten met de juiste combinatie en balans van het hele scala aan zintuigelijke prikkels. Deze prikkels worden bewust en/of onbewust aangebracht.

Een prettige en veilige omgeving is van groot belang. De hersens komen in de ruststand en de hartslag daalt. Multi Sensory Concepts creëert omgevingen waarin mensen de gelegenheid krijgen om in die ruststand te komen.

Er ontstaat een gevoel van welbehagen en balans. Onrust en agressiviteit verminderen aantoonbaar en de locatie, de dienst of het product worden door de klant als prettig en veilig ervaren.